5 הטיפים לבחירת ביטוח בית המושלם עבורכם

אם אתם חושבים שאתם צריכים לעשות ביטוח עבור בית משותף, חשוב שתקראו את הכתבה הבאה. ראשית תבינו אם אתם גרים בבניין כזה, שנית, למה זה חשוב ושלישית איזה חברה כדאי לכם לסגור מולה ביטוח מסוג זה. נציג את הדברים הללו בכתבה שלפניכם, מוזמנים ומוזמנות לקרוא בהמשך.

 

האם אתם גרים בבית משותף?

כנראה שאנשים לא מגדירים ביום יום שלהם באיזה בניין מגורים הם גרים, אך בשביל ביטוחים ודברים נוספים חשוב להבחין בכך. לפי חוק המקרקעין בית משותף הוא בעל שתי דירות או יותר וצריך להיות מוגדר ככזה בפנקס של הבתים המשותפים הכולל את כולם.

כמו כן, ההגדרה כוללת כל בניין שהוא בעל 3 קומות או יותר לא משנה אם הוא מפואר או פשוט יותר. במצב כזה גם יש יותר מדייר אחר בבניין כולו. במידה ואתם עונים על קריטריונים אלה, אתם אכן דיירים בבניין משותף.

 

ועכשיו הגעתם לחלק של הביטוח

כמו שעושים ביטוח עבור דירה והתכולה בה, יש לעשות ביטוח לבניין משותף. מצב כזה טוב מכמה בחינות. ראשית, באופן זה ניתן לבטח כל נזק שנגרם לרכוש המשותף של הבניין כמו מעלית או חניות. בנוסף, הביטוח הוא לגבי נזק שנגרם לבניין עצמו, שעלול להיגרם מנזקים כמו אש או מים.

סיבה נוספת היא לבטח צג ג' שמגיע לבניין שזה יכול לכלול לדוגמא אורחים שמגיעים לאחת הדירות. כמו כן, כאשר עובדים באים לבצע עבודות שונות בבניין הביטוח תקף גם לגבי זה.

 

טיפים לבחירת ביטוח מושלם עבורכם

ראשית חשוב לבדוק המלצות או אי המלצות לגבי חברות שונות ולעשות השוואות. שנית, לבדוק מה החברה מציעה לפרטי פרטים. למשל כאן אתר ביטוח בית משותף תוכלו לראות כי החברה מציעה שירות יסודי ואמין. בנוסף, יש לבדוק שלחברה יש מגוון הצעות טובות שהן מתאימות מבחינת המחיר והן מבחינת הפוליסה.

שלישית חשוב לבדוק שיש ליווי אישי של אנשי המקצוע בחברה בכל הנוגע לביטוח, כיוון ואתם תצטרכו בעת הצורך מענה ישיר ותומך. בנוסף חברה שיש לה מוצרים חדשים ומתקדמים בהתאם למצב בשוק ולצורך. ולבסוף, חשוב שלחברה יש הצעות שונות של פוליסות ותמיכה של אנשי מקצוע מומחים בתחום.

לאחר מכן, יש להשוות בין החברות הן מבחינת הקריטריונים הללו וכמובן הן מבחינת המלצות ומחיר של הביטוחים. תוכלו להתייעץ עם מכרים, לבדוק באינטרנט, בקבוצות שונות ועוד.

 

בסיכומו של דבר

לבניין מגורים משותף יש יתרונות רבים, אך יש גם מצבים בהם חשוב לבטח אותו. ביטוח בית משותף טוב למצבים בהם יש נזק לרכוש המשותף בבניין, לבניין עצמו, לבטח צד ג' וכן, עובדים של הבניין. חשוב לעשות סקר שוק מקיף ולהשוות בין חברות הביטוח השונות. לראות מה כל אחת מציעה ובאיזה מחיר. איזה פוליסות יש ומה כל אחת מציעה במפורט.

בית הרוס

תוכן עניינים

רוצים לפרסם אצלנו באתר? השאירו פרטים ונחזור אליכם

אהבתם את הכתבה ? שתפו בקליק
כתבות אחרונות באתר
כתבות נוספות שאולי תאהבו